Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şanlı Yuva bünyesindeki Instagram Hesaplarımızı takip edebilir, en güncel haberleri alabilirsiniz.

Düz taban derecesi

Yolunu bilmiyorum, 30.1 ya da 30 üst dereceydi

Sen yinede git ağırlığını iyi dağıtırsın derecesi düşük çıkar

Çok yük vermemiştim röntgende biraz daha yük versem düşermi acaba

Doğru düzgün basmazsan derecesi de düzgün çıkmaz. Kilo sınırında değilsen kilo almayı da deniyebilirsin.
Hocam biraz yük vericem artık birde. Yönetmelik te düz taban için derce var ama çukur içm yok sadece yürümeyi güçleştiren yazıyor. Buna dayanarak geçermiyim

Hocam biraz yük vericem artık birde. Yönetmelik te düz taban için derce var ama çukur içm yok sadece yürümeyi güçleştiren yazıyor. Buna dayanarak geçermiyim
Ben 30.1 elenme sebebi diye biliyorum öyle hatırlıyorum sen yine de dene her şey olabilir.
Belki de yanlışımdır

Sınır 30 değil demek ki hocam
Pardon 30 idi tekrar baktım
B) 1. (Değişik: 22/9/2017 - 2017/10844 K.) Yürüyüşü bozan ve ayağın basarken çekilenön arka grafilerinde talus ve kalkaneus arasında ayrılma, yan grafilerde talusnaviküler ve birincimetatarstan geçen düz çizginin talonaviküler veya navikulokuneiform eklemde açılanması, tarsalkemiklerde dejenerasyon olması ve kalkaneal yükseklik açısının 10 dereceden (Bu Listenin 67 ncimaddesinde yer alan şekil-1’de gösterilmiştir.) daha az olması ile karakterize flask, spastik düztabanlık (Bu fıkrada yer alan tüm özelliklerin bir arada bulunması gereklidir.).2. Yürüyüşü bozan çukur tabanlık.
Çukur tabanlık 30 dereceden başlıyor senin ayağın 35 derece
Dediğim gibi sen git yine belki geçirir
Sen ortopedi doktoruna iyice baktırdın sağlam mı sıkıntı var mı diye sordun mu?

Pardon 30 idi tekrar baktım
B) 1. (Değişik: 22/9/2017 - 2017/10844 K.) Yürüyüşü bozan ve ayağın basarken çekilenön arka grafilerinde talus ve kalkaneus arasında ayrılma, yan grafilerde talusnaviküler ve birincimetatarstan geçen düz çizginin talonaviküler veya navikulokuneiform eklemde açılanması, tarsalkemiklerde dejenerasyon olması ve kalkaneal yükseklik açısının 10 dereceden (Bu Listenin 67 ncimaddesinde yer alan şekil-1’de gösterilmiştir.) daha az olması ile karakterize flask, spastik düztabanlık (Bu fıkrada yer alan tüm özelliklerin bir arada bulunması gereklidir.).2. Yürüyüşü bozan çukur tabanlık.
Çukur tabanlık 30 dereceden başlıyor senin ayağın 35 derece
Dediğim gibi sen git yine belki geçirir
Sen ortopedi doktoruna iyice baktırdın sağlam mı sıkıntı var mı diye sordun mu?
Doktora sordum fonksiyon kaybı yok dedi. Zaten benim hiç sorunum olmadı koşmada yürümede falan. Da. Bu arkadaş nasıl geçti onu anlamadım madem sınır 30 hem yönetmelik te düz tabanda olduğu gibi net bir derece yazmıyor

Doktora sordum fonksiyon kaybı yok dedi. Zaten benim hiç sorunum olmadı koşmada yürümede falan. Da. Bu arkadaş nasıl geçti onu anlamadım madem sınır 30 hem yönetmelik te düz tabanda olduğu gibi net bir derece yazmıyor

Yanlış hatırlamışım 33değil 32 ama dediğim gibi askeri öğrenci olur raporu aldım benim bildiğim sınır 36 çünkü hastanede 35 ile geçende gördüm ama farklı olabilir belki

Ekli dosyalar

• IMG_2155.jpeg
    IMG_2155.jpeg
    104.2 KB · Gösterim: 5
Çukur tabanlık demek 30 dereceden yüksek derece demek
Yönetmelikte ucunu çok açık bırakmışlar, burada sorduğun ve cevapladığımız geçersin geçemezsin dediğimiz her şey anlamsız. Diğer ortopedistte yaptıracağı hareketlerde sorun görmezse geçirir.

Çukur tabanlık demek 30 dereceden yüksek derece demek
Yönetmelikte ucunu çok açık bırakmışlar, burada sorduğun ve cevapladığımız geçersin geçemezsin dediğimiz her şey anlamsız. Diğer ortopedistte yaptıracağı hareketlerde sorun görmezse geçirir.
Hocam bana hareket fln yaptırtmadılar direkt bu rapora baktı ve olumlu verdi heyette elemedi demekki sınır 30değil ztn diğer olumlu alan 2arkadaşımada sordum onlarda 33/ ve 32 derece ile geçti

Son konular

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.