Arkadaşlar biliyorsunuz sınava 55 gün gibi bir vakit kaldı.Netler ne durumda?Netleri düşük olan adaylara da biraz tavsiye verebiliriz.Benim yaklaşık 65-70 arası bir net civarı var.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende o civarlarda yapıyorum. Tabii çok oynak kendileriArkadaşlar biliyorsunuz sınava 55 gün gibi bir vakit kaldı.Netler ne durumda?Netleri düşük olan adaylara da biraz tavsiye verebiliriz.Benim yaklaşık 65-70 arası bir net civarı var.
90 neti zorlamak lazım 2 ayda çıkılır benceArkadaşlar biliyorsunuz sınava 55 gün gibi bir vakit kaldı.Netler ne durumda?Netleri düşük olan adaylara da biraz tavsiye verebiliriz.Benim yaklaşık 65-70 arası bir net civarı var.
Mat bitiriyor hocam matArkadaşlar biliyorsunuz sınava 55 gün gibi bir vakit kaldı.Netler ne durumda?Netleri düşük olan adaylara da biraz tavsiye verebiliriz.Benim yaklaşık 65-70 arası bir net civarı var.
Kaç netMat bitiriyor hocam mat
14,75 yapıyorum bir eşit ağırlık için yetiyorda artıyorMat bitiriyor hocam mat
Üstüne düşünce 20 üstüne çıkılıyor ya14,75 yapıyorum bir eşit ağırlık için yetiyorda artıyor![]()
Deneme yapa yapa çıkabilirim diye düşünüyorum. Problemler biraz yoruyor onun dışında sorun yok. Olasılık vesaire hiç bakmıyorum bile o kadar zor olur mu yaÜstüne düşünce 20 üstüne çıkılıyor ya
Bir tane problem fasikülünü hakkını vererek bitirmek lazımDeneme yapa yapa çıkabilirim diye düşünüyorum. Problemler biraz yoruyor onun dışında sorun yok. Olasılık vesaire hiç bakmıyorum bile o kadar zor olur mu ya
orjinal bitirdim aslında ama soruyla bağıntı kurmakta zorluk çekiyorum. Deneme çözerek bir iki alıştım çözebiliyorum lakin daha iyisi olabilir. Bırakmadan zevk alarak çözmek lazımBir tane problem fasikülünü hakkını vererek bitirmek lazım
Fazlasıyla değişiyor hocamBende o civarlarda yapıyorum. Tabii çok oynak kendileri![]()
İlk 12 konu temelin nasılorjinal bitirdim aslında ama soruyla bağıntı kurmakta zorluk çekiyorum. Deneme çözerek bir iki alıştım çözebiliyorum lakin daha iyisi olabilir. Bırakmadan zevk alarak çözmek lazım
Bende orijinali bitirdim bilgi sarmal aldım lakin denemelerde daha iyi yapıyorum soru bankalarında olmuyororjinal bitirdim aslında ama soruyla bağıntı kurmakta zorluk çekiyorum. Deneme çözerek bir iki alıştım çözebiliyorum lakin daha iyisi olabilir. Bırakmadan zevk alarak çözmek lazım
İlk 12 konuyu çok güzel bitirdim. Çıkmış soruları vesaire kısa sürede çözebiliyorum.İlk 12 konu temelin nasıl
Problem tek kaynak yeterli bence ya. Dediğine katılıyorum denemelerde biraz daha kolay ve anlaşılır soruyorlar. Gerek yokki soru bankaları gibi o kadar zorlamaya. Tabii ösym zaman alıcı soruları seviyor.Bende orijinali bitirdim bilgi sarmal aldım lakin denemelerde daha iyi yapıyorum soru bankalarında olmuyor
Soru görmek açısından aldım. Boş zamanlarımda çözmeye çalışıyorum.İlk 12 konuyu çok güzel bitirdim. Çıkmış soruları vesaire kısa sürede çözebiliyorum.
Problem tek kaynak yeterli bence ya. Dediğine katılıyorum denemelerde biraz daha kolay ve anlaşılır soruyorlar. Gerek yokki soru bankaları gibi o kadar zorlamaya. Tabii ösym zaman alıcı soruları seviyor.
bende Türkiye geneli 2 yi çözdüm myo istiyorum 53 net geldi net rekorumu kırdımBende orijinali bitirdim bilgi sarmal aldım lakin denemelerde daha iyi yapıyorum soru bankalarında olmuyor
Çalışınca emeğinin karşılığını alıyorsun hocam. Devambende Türkiye geneli 2 yi çözdüm myo istiyorum 53 net geldi net rekorumu kırdım
45-50 civarı sabit 1-2 aydır ne düşme ne yükselme yok napabilirim hamyo istiyorumArkadaşlar biliyorsunuz sınava 55 gün gibi bir vakit kaldı.Netler ne durumda?Netleri düşük olan adaylara da biraz tavsiye verebiliriz.Benim yaklaşık 65-70 arası bir net civarı var.
Calissamda olmuyor sanki 10 zor yapiyorumKaç net
Öncelikle deneme analizi yap eksik olduğun konuları belirle ona göre yardımcı olalım. Hangi hocalardan dinleyip çalışıyorsun?45-50 civarı sabit 1-2 aydır ne düşme ne yükselme yok napabilirim hamyo istiyorum
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.