Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şanlı Yuva bünyesindeki Instagram Hesaplarımızı takip edebilir, en güncel haberleri alabilirsiniz.

TYT matematik netleri.

Marleus17

Lider Üye
Abiler ablalar ilk 12 konum mutlak değer üslü sayılar köklü sayılar hariç bitmiş durumda. Problemler ise çok çok az yaapbiliyorum matematik netlerim hala 3 4 net bandında pazartesi günü 345 TYT matematik kitabı elime ulaşacak. Bana önerileriniz var mı? Soru tiplerini ve çözümlerini hızlı kayrayabiliyorum bana 10 15 net arttıracak yöntemleriniz varsa söylemrisiniz? (10.Sınıfım)

merhaba ilk 12 konuyu iyice oturtmak ve işlem hızı kazanmak için acil yayınları sayılar deneme deposu kitabını almanı tavsiye ederim. problemleri şimdiden rutin haline getirirsen çok iyi olur. problemlerde hız ve pratik için 1 haftamı atıyorum mesela kesir problemlerine ayırırdım bütün soru tiplerini o 1 haftada tarayıp diğer problem konusuna geçerdim bende faydalı oldu bu yöntem denemeni tavsiye ederim. geometri için üçgenleri tam oturt oradan da net kazanırsın. başarılar kolay gelsin hocam

merhaba ilk 12 konuyu iyice oturtmak ve işlem hızı kazanmak için acil yayınları sayılar deneme deposu kitabını almanı tavsiye ederim. problemleri şimdiden rutin haline getirirsen çok iyi olur. problemlerde hız ve pratik için 1 haftamı atıyorum mesela kesir problemlerine ayırırdım bütün soru tiplerini o 1 haftada tarayıp diğer problem konusuna geçerdim bende faydalı oldu bu yöntem denemeni tavsiye ederim. geometri için üçgenleri tam oturt oradan da net kazanırsın. başarılar kolay gelsin hocam
Sağol, teşekkürler.

Sen daha 10. sınıfmışsın ben seni 11 sanıyordum. Problemleri rutin falan yapmana gerek yok. TYT matematiğin ilk 12 konusunu bitirsen ve devamlı tekrar etsen yeter. 11. sınıfta TYT'ye başlarsın.

Sen daha 10. sınıfmışsın ben seni 11 sanıyordum. Problemleri rutin falan yapmana gerek yok. TYT matematiğin ilk 12 konusunu bitirsen ve devamlı tekrar etsen yeter. 11. sınıfta TYT'ye başlarsın.
hocam vakti varken problemleri halletse iyi olur o yüzden rutin hale getirmesini tavsiye ettim. ben son seneye bıraktım zor oturdu. 11 de ayt konuları ağır olabiliyor vakit kalmıyor özellikle ayt fen kısmı tabii arkadaş eşit ağırlıksa 11.sınıfta da halledebilir herkese kolay gelsin

hocam vakti varken problemleri halletse iyi olur o yüzden rutin hale getirmesini tavsiye ettim. ben son seneye bıraktım zor oturdu. 11 de ayt konuları ağır olabiliyor vakit kalmıyor özellikle ayt fen kısmı tabii arkadaş eşit ağırlıksa 11.sınıfta da halledebilir herkese kolay gelsin
Eşit ağırlık seçeceğim evet. Hocam MSÜ'de TYT/AYT puanı ADP'ye etki ettiği için şimdiden çalışmaya başladım derece yapıp işimi daha kolay hale getirmek istiyorum umarım isteyen herkes hayallerine kavuşur.

Problemler zor bir şey değil rutin haline getirilmesi de gerekmiyor. soruda zaten sana denklemi veriyor denklemi çözüyorsun.

Problemler zor bir şey değil rutin haline getirilmesi de gerekmiyor. soruda zaten sana denklemi veriyor denklemi çözüyorsun.
Hocam 10 günde temel atma garantili problemleri almalımıyım bugün 2024 TYT çıkmış sorularını çözdüm matematikde 5d 6y geldi kazandığım net gitti zaten. Totalde 50.75 net etti.

Hocam 10 günde temel atma garantili problemleri almalımıyım bugün 2024 TYT çıkmış sorularını çözdüm matematikde 5d 6y geldi kazandığım net gitti zaten. Totalde 50.75 net etti.
Önce bir ilk 12 konuyu bitir. Daha denklem çözmeyi bilmiyorsun, soruyu anlasan bile yapamazsın.

Son konular

Son mesajlar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.